Hoe kan ik je helpen?

Ik vind het zo gaaf als ik hoor dat er weer een gezin op reis gaat. Al dan niet door mijn event, fb groep of een blog. Ik gun het echt ieder gezin om samen op reis te gaan. En dan niet alleen de reis zelf, maar ook het proces eromheen is belangrijk en mooi. Zelf heb ik mijn kinderen veel beter leren kennen tijdens onze reis. De tijd die je bij elkaar bent is uniek en tijdens onze drukke leventje verlies je elkaar wel eens uit het oog. Het was zo waardevol en bijzonder, het is mijn missie om andere gezinnen te laten zien dat het mogelijk is om dit te doen als het je droom is. Dat het mogelijk is om op reis te gaan met je gezin, ook al zijn ze leerplichtig. Ik wil laten zien dat het bijzonder is en ik hoop met deze website een hoop beren het bos in kan sturen. Ik doe dit op verschillende manieren en deze heb ik hieronder voor je op een rijtje gezet.

Let’s connect!

Gelijkgestemden vind je in mijn facebookgroep TRAVELICIOUS FAMILIES. Een gezellige groep met, op het moment van schrijven, meer dan 1300 leden en still going strong. Allemaal mensen met de droom om met hun gezin te reizen. Sommige hebben het al gedaan, sommige zitten midden in de voorbereidingen en bij anderen is er de droom. Een groep waar je je vragen kunt stellen en gelijkgestemden kunt ontmoeten. Superleuk! 

Ik deel mijn kennis ook op social media en dan vooral op INSTAGRAM. In mijn stories geef ik regelmatig tips en inspiratie. 

Gratis roadmap “van beslissing tot vertrek”

Yes! Je hebt besloten op wereldreis te gaan met je gezin! Gefeliciteerd. En nu? Zoveel te regelen, zoveel te doen. Waar begin je? Vraag hier je gratis roadmap “opwereldreismetjekids” aan en ga je eerste stappen zetten richting je droomreis. 

1-op-1 gesprek

Na 2 grote reizen met mijn gezin heb ik ondertussen aardig wat kennis opgedaan wat betreft het reizen met leerplichtige kinderen. Die kennis deel ik graag en ik hoop je hiermee te helpen om een aantal beren het bos in te sturen. Het snelste en meest effectieve kan ik je helpen met een 1-op-1 skypecall. Ondertussen heb ik al een aantal van deze calls mogen doen en gezinnen vooruit geholpen in hun proces. Dit geeft me zoveel energie! Het is echt zo gaaf om die kwartjes te horen vallen. Een skypecall kan ik altijd en overal doen, dus je kan snel weer verder. Tijdens een gesprek kunnen we de volgende onderwerpen behandelen: Leerplicht, huis verhuren, uitschrijven, verzekeringen, twijfels …  Zie het als een soort van reiscoaching. Uiteraard kun je alles zelf uitzoeken, maar soms is het gewoon fijn dat iemand even meekijkt, je helpt en praktische tips geeft. Dat doe ik. Het doel? Jou inspireren, informeren en waar nodig een schop onder je kont geven zodat je weer verder kunt gaan met je droom waarmaken. Het gesprek vindt plaats onder het genot van een bakkie koffie en duurt een uur. Afhankelijk van waar ik ben is dit via Skype, What’s app of in de buurt van Naaldwijk. 

€ 35,00

Travelicious Families Event

Een plek waar gelijkgestemden elkaar ontmoeten, waar je alle informatie op een plek vindt en waar je heel veel zin krijgt in je wereldreis met je kinderen? Die is er! Een keer per jaar organiseer ik het Travelicious Families Event. Een dag vol inspiratie, informatie en gelijkgestemden voor en door reislustige gezinnen. Hiernaast zie je een foto van het laatste event en op mijn instagram account kun je de andere foto’s bekijken. Bij de highlight “event” staan de stories ervan. Ook heb ik de eerste keer een filmpje laten maken; die kun je op mijn youtube kanaal bekijken

Het volgende event is op 14 juni 2020. Voor als nog gaat het gewoon door (ivm Corona). Indien het niet doorgaat krijg je uiteraard je geld terug en ga ik kijken voor een nieuwe datum.

Travelicious Families Event

Boek

Travelicious Families

Handboek voor gezinnen die langdurig op reis willen

Stel je voor; een boek met daarin alle tools en info die je nodig hebt om je lange reis met je kinderen voor te bereiden? Die ben ik aan het schrijven. Een boek waar ik mijn eigen verhaal en ervaringen deel, met praktische informatie, inspiratie en leuke opdrachten om jouw reis naar je reis makkelijker en leuker te maken. Wil je op de hoogte blijven van de vooruitgang? Of als eerste op de hoogte worden gesteld als het boek verkrijgbaar is? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. 

OOK OP MIJN BLOG VIND JE INFORMATIE EN INSPIRATIE